Adam

Holographikus Touch for Health™ 1. szint

A 2 napos kurzus első szintje arra a holografikus modellre összpontosít, melynek során egy olyan integráló rendszert, szemléletmódot sajátíthatsz el, amely a Touch for Health 14-izom tesztelési ismereteidre építve kibővíti azokat. Néhány egyszerű kiegészítéssel bővítheted képességeidet, melyeket a 2 napos tanfolyam elvégzése után azonnal alkalmazni tudsz. A képzés segít a TFH alaptanfolyamokon elsajátított filozófia, készségek és technikák mélyebb megértésében is. Ez az új ismeretanyag felhasználása lehetővé teszi az ügyfelekkel való jobb kommunikációt, illetve, hogy jobban megértsd, mit miért teszel a TFH-val történő munka során.

Éppen ezért a Holografikus TFH 1-et az Egyesült Államokban jóváhagyták TFH Update tanfolyamként azoknak a TFH oktatóknak, akik már legalább 1 ilyen jellegű, kiegészítő tanfolyamon részt vettek.

Azonban ahhoz, hogy részt vehess ezen a tréningen, megismerd ezt az új és izgalmas megközelítést, valamint majd a gyakorlatban is használhasd, nem kell oktatónak lenned, ehhez elegendő rendelkezned a TFH 1-2 ismeretanyagával!

Amit a 2 nap során megtanulsz:

 • a holografikus gyógyító modellt, felhasználását és előnyeit
 • hogyan lehet a CV-t és a GV-t egy balansz során integrálni; miért hagyja ki ezeket az agy és a központi idegrendszer?
 • miért használunk kibővített 16 izomtesztelést a HoloTFH 1 rendszerben
 • a 16 izomteszt kialakulását és történetét
 • hogyan lehet a kiegyensúlyozatlanságokat holografikusan értékelni
 • hogyan alkalmazzuk a neurolypmhatikus és neurovaszkuláris reflexeket holografikusan
 • az akupresszúrás tartópontokat holografikus módon
 • a megtámasztó mód elméleti hátterének megértése a jobb eredményre jutás érdekében
 • Tibeti energianyolcas integráció; mi ennek a csodálatos módszernek a legnagyobb előnye?
 • hogyan végezzünk cél balanszot a holografikus módszer segítségével, néhány perc alatt

Természetesen a HoloTFH 1 módszer legjobb megértésének a módja, ha gyakorlat közben is megtapasztaljuk a benne rejlő lehetőségeket. Éppen ezért a workshop folyamán rengeteg gyakorló munkára nyílik mód, amelyeket a tréning után „élesben” is alkalmazni tudsz. A későbbi képzések során, az itt megszerzett tudás birtokában tovább bővítheted képességeidet, mint a Holografikus TFH módszert ismerő és alkalmazó kineziológus.

Adam

Holographikus Touch for Health™ 2. szint

A tanfolyam 2. szintjében, a HoloTFH 1 során szerzett új tudásanyag segítségével olyan új eszközöket ismersz meg, amelyekkel a kezeléseid során még nagyobb hatékonysággal, még mélyebbre mehetsz. Megtanulod, hogy lehetsz hatékonyabb és pontosabb annak meghatározásában, hogy milyen balance módszereket kell használnod, valamint a megtámasztó mód egy további, magasabb szintű használatával a kiegyensúlyozottság hiányának okainak mélyebb vizsgálatára is képes leszel. Ezek mind azt jelentik, hogy az érzelmi hátteret kell vizsgálnod, természetesen holografikus módszerekkel.

A kurzus része, mint egy bónuszként az a HeartMath® elnevezésű tréning is, amely segít rávilágítani az elméletek közötti összefüggésekre, amelyek szükségesek a módszer hatékony gyakorlásához. Ezek a képességek elengedhetetlenek ahhoz, hogy valaki felkészült segítővé váljon.

A HoloTFH 2 is használja a csakrákat, mint energia-kiegyenlítő módszert, de olyan megközelítésben, olyan technikákkal, amelyet máshol még nem tanulhattál. Még ha találkoztál is már korábbi képzéseken a csakra balance technikákkal, ez a másféle megvilágítás is hasznos lehet a portfóliódban.

Amit a tréning során megtanulhatsz:

 • A megtámasztó mód egy kibővített használatát – ha egy nagyobb képet egyensúlyozol ki, az eredmény is jobb lesz-
 • Az ujjmódok további lehetséges használatát, mellyel eredményesebben meghatározhatod, milyen kiegyensúlyozási lehetőségeket használj – hagyjuk, hogy a szervezet mondja meg, mit akar és azt, milyen sorrendben
 • A szív önpontjait, hogy mindig tudd, hogy a megfelelő izommal dolgozol a tesztelés során
 • A holografikus 5 Elem Érzelmi Technikát, mellyel több információt kapsz az ügyfeled problémáiról, illetve arról, hogy tudsz ezek megoldásában segíteni
 • A HeartMath-t, mint az életet megváltoztató módszert,
 • Csakra Balance – a klasszikus és új módszerek elegyének használatával olyan információk nyerhetők, amelyekkel a kiegyensúlyozás mélyebb lesz
 • A Touch for Health ismereteid és készségeid további lehetséges módokon történő alkalmazását egy integrált rendszerben.

Összefoglalva elmondható, hogy a HoloTFH 2 tréning elvégzésével készen állsz majd arra, hogy segíts az embereknek jelentős átalakulásokon átmenni az életükben, és egyben megtapasztalod a világ jobb hellyé válásának előnyeit. Hát nem ez az a szolgáltatás, amit ajánlani akarsz?

Időpont:

2022. augusztus 13-17.

Előfeltétel: TFH I-II.

Minimum létszám: 15 fő

Helyszín: Budapest VII.

A tanfolyam nyelve angol, magyar fordítással

Csak I:

15-17 főig:   220 Eu + jegyzet

18-20 főig:    200 Eu + jegyzet

21-25 főig:    180 Eu + jegyzet

26 főtől:        160 Eu + jegyzet

 

I-II együtt:

15-17 főig:    500 Eu + jegyzet

18-20 főig:    450 Eu + jegyzet

21-25 főig:    400 Eu + jegyzet

26 főtől:        350 Eu + jegyzet

Jelentkezés: koveszsuzsa@gmail.com